Sommerhilsen.jpg

Sommerhilsen fra Koordinerende udvalg

  Læs bl.a. om årets børnesommerlejr, Stormøde og muligheden for flere medlemmer i udvalget.

  Hej medlemmer i Distrikt Trekanten

  Her er en sommerhilsen fra koordinerende udvalg.

  Sommeren byder traditionen tro på Børnesommerlejr på Skåstrup Strand, men som noget nyt har vi slået den lille og store børnesommerlejr sammen. Det betyder, at lejren er for 6-12 årige. Vi er en god flok ledere, erfarne køkkentanter og superfriske ungledere. Der er i øjeblikket 41 tilmeldte og der er plads til flere børn, unge og voksne.

  Se mere om lejren her.

  Herudover forlænger vi lejren med et døgn, MEN KUN FOR UNGLEDERE. Det giver dem mulighed for at blive rystet mere sammen, hygge sig, evaluere, tænke ideer til næste år, sove ud og spise rester:)
  Hvis du er over 14 år og er nysgerrig på, hvad man skal som ungleder, så kontakt mig på 50517217. Der er i øjeblikket ungledere fra både Kolding, Vejle og Hedensted/Løsning - men flere er velkomne.

  Stormøde

  Husk, at vi har stormøde tirsdag d. 24. oktober i Thyregod.
  I år begynder vi med drop-in og sandwich kl. 18.30 – så fyld endelig bilen med medlemmer.

  Hvis I har punkter til dagsorden og arbejdsdrøftelse, så skriv til mig hurtigst muligt. Der kommer naturligvis indkaldelse efter sommer.

  I koordinerende udvalg har vi et ønske om, at være bredt repræsenteret fra hele distriktet i vores udvalg. I øjeblikket er der repræsentanter fra Thyregod og Kolding. Vi har brug for flere ”øjne” på distriktet, fordi vi har et ønske om at styrke og støtte det arbejde, som allerede er i gang i distriktet. Derfor vil vi gerne høre fra jer alle, hvem I kan spørge eller anbefale til det koordinerende udvalg. Vi tror på, at det er vigtigt, at vi får inddraget flere foreninger.

  Vi mødes ca. 3 gange pr. halvår og poster som formand og kasserer er besat. Vi søger 1-2 personer og du kan fx være med til at lave noget sjovt og meningsfyldt for vores gode ungledere på Børnesommerlejr og på Efterårslejr. For at styrke dem, har vi afsat 5000 kr. til deres arbejde og hvis du er klar på, at støtte ungledere fx ved at lave en fantastisk teambuilding weekend, så kontakt mig og så kan vi samarbejde om det.

  DERFOR KONTAKT OS OG FORTÆL OS, HVEM DER KAN VÆRE MED TIL AT KOORDINERE VORES GODE OG VIGTIGE ARBEJDE, FX VED AT STYRKE UNGLEDERE – FREMTIDENS LEDERE I DISTRIKT TREKANTEN. TAK.

  Vi håber, at I alle for en skøn sommer med masser af lejroplevelser og tid til at være sammen.

  De bedste sommerhilsner

  Viktor L. Jacobsen

  Formand, Distrikt Trekanten, Mobil 50517217

  PS. Husk at vi også har Børkopmidlerne, som kan søges, hvis I fx vil lave noget for 13-19 årige!

  boerkopmidler-retningslinier-pdf-1Børkopmidlerne