Wonderful Days.jpg

Bliv klar til Wonderful Days 2019!

  Har du tilmeldt dig Wonderful Days, eller overvejer du om, du skal afsted? Så kigger du det helt rigtige sted. Vi arrangerer nemlig en forberedelsesdag lørdag, den 25. maj.

  Dagen er for alle i deltageralderen for Wonderful Days (13-19 år), og du kan både blive klogere på, hvad der venter til sommer og være med til at forberede turen dertil.

  Wonderful Days er et af KFUM og KFUK’s største events med over 1000 teenagere og unge med koncerter, events, tid til tro og massevis af aktiviteter inden for sport, musik, krea, wild life og meget mere. Vi glæder os helt vildt til at sende en ordentlig gruppe afsted fra Distrikt Syd og Distrikt Trekanten.

  Som optakt til det, inviterer vi til en forberedelsesdag for alle Wonderful Days-deltagere samt dig, der stadig overvejer om du skal med. På dagen kan du lære andre deltagere og ledere bedre at kende, og du kan deltage i forskellige workshops.
  Det hele foregår ved KFUM og KFUK i Kolding, dalbygade 31, fra kl. 10-16.30.

  Teendøgn og cykeltur

  Til Wonderful Days har teenudvalget lavet et nyt initiativ ved navn Teendøgn. Teendøgn er et ekstra tilbud til alle fra Syd og Trekanten. Det kommer til at forløbe fra den 7.-8. juli og ender med, at vi sammen ankommer til festivalen. Teendøgnet starter søndag om formiddagen i Kolding, og vi overnatter et godt sted på vejen til Blåkilde Efterskole.

  Som en del af teendøgnet kan du komme på ’cykelholdet’ og være med til at cykle de 90 km., der er til efterskolen. Vi cykler det meste om søndagen og det sidste om mandagen – selvfølgelig i et tempo, så alle kan være med.
  Har du ikke lyst til at cykle, så fortvivl ikke. Du kan i stedet være med til andre aktiviteter – herunder at forberede eftermiddags- og aftenhygge på overnatningsstedet. På forberedelsesdagen laver vi workshops, som gør os klar til teendøgnet og Wonderful Days. Du kan vælge mellem cykelholdet, madholdet og byggeholdet.

  Tilmelding forberedelsesdag

  Det er ganske gratis at være med på forberedelsesdagen, og du skal tilmelde dig på linket her: www.bit.ly/fwdtilmelding, senest den 17. maj. Du kan også følge med på vores facebook-begivenhed, hvor der kommer løbende opdateringer.
  Vi glæder os til dig til forberedelsesdagen, teendøgnet og til Wonderful Days. Det bliver en forrygende sommer.

  Har du spørgsmål, så kontakt distriktskonsulenten på hv@kfum-kfuk.dk / tlf. 23 63 73 94.

  forberedelsesdag-wonderful-days-pdfSe mere om forberedelsesdagen her