Hvad kan jeg lave som frivillig?

På Distriktsplan kan vi først og fremmest tilbyde frivillige muligheder omkring vores børnelejre og teenaktiviteter. Her er der både brug for ledere, som har lyst til at indgå i relationen med børn og teenagere - og frivillige, der gerne ville hjælpe med praktiske opgaver såsom køkkenhjælp.

Er du med for første gang, gør vi ekstra meget ud at introducere dig til opgaven, og hvordan det er at være leder i KFUM og KFUK.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne på distriktsplan, så er du meget velkommen til at kontakte konsulenten. Udover opgaver på lejre og i forbindelse med teenaktiviteter, er der jævnligt brug for nye kræfter i distriktsudvalgene. På siden her, kan du desuden finde kontaktoplysninger på lokalforeningerne.

Fordele ved at være frivlllig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, som giver nogle timer af deres fritid – og får masser af grin, gode oplevelser og nyttige kompetencer til gengæld. Som frivillig møder du andre engagerede mennesker som har et ønske om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder.

Som frivillige kan du også gøre brug af kursustilbud, hvor du kan styrke dine kompetencer og få et bevis på det til dit cv.

Se mere om kursustilbud på landsbevægelsens hjemmeside