KFUM og KFUK's Børnefestival blev desværre aflyst på grund af forsamlingsforbuddet. Men vi skal have det sjovt alligevel! Derfor inviteres alle børn fra 1. - 5. klasse i KFUM og KFUK's distrikt Trekanten samt distrikt Syd til en Børnefestidag i stedet.

Det foregår d. 3. oktober 2020 fra kl. 10-20 i Kolding.

ny-trekantens-boernefestidag-pdfSe hele indbydelsen her

Tilmelding

Klik her og tilmeld dig senest d. 28/9 2020.

Prisen for deltagelse er 175 kr. (Dog 50 kr. for medlemmer af KFUM og KFUK. Måske endda billigere, da flere foreninger giver tilskud - og dette fratrækkes automatisk, når du tilmelder dig). 
Man kan melde sig ind i KFUM og KFUK for 75 kr. via kfum-kfuk.dk/medlem.

Har du spørgsmål? Kontakt Lars Lomholt på 51 61 49 77

Corona

KFUM og KFUK er ligesom øvrige børne- og ungdomsorganisationer en del af et sektorpartnerskab med Kulturministeriet, hvilket betyder, at vi er fritaget fra det generelle forsamlingsforbud. Der er en politisk aftale om, at vi kan lave aktiviteter for helt op til 500 børn og unge - og der er et politisk ønske om, at foreningsaktiviteter for børn og unge fortsætter, selvom der lukkers ned for andre sociale aktiviteter.

Vi forventer dog ikke at blive flere end 75-100, og du kan være helt tryg ved, at vi udførligt har gennemtænkt, hvordan vi kan afvikle arrangementet forsvarligt - med inddeling i små hold, god afstand, håndsprit osv.

For 6.-8. klasse

Der er også et tilbud for dem, der går i 6.-8. klasse. Se her.